Vestuvinė puokštė paplūdimiui

Kalijų žiedai savo forma primena bangas, todėl jas mėgsta paplūdimyje besituokiančios nuotakos. Papuoškite žalsvais ir mėlynais akcentais.

Vestuvinė puokštė rudeniui

Tobula rudeninė puokštė - kalijos su rožėmis, saulutėmis ir uogų šakelėmis. Kalijų puokštei rudeninio atspalvio suteikite įkomponavusios keletą javų varpų ir žolinių augalų.

Vestuvinė puokštė žiemai

Žiemą labai originaliai atrodys raudonų kalijų puokštė. Ją pagyvinkite žalios ir baltos spalvos akcentais.

Pamergių puokštės

Visada gražiai atrodys ryškių kalijų puokštė. Kitas variantas - balta nuotakos ir spalvotos pamergių puokštės.

Oranžinės kalijos

Oranžinių kalijų puokštės populiariausios rudenį ar vėlyvą vasarą. Prie jų labai dera aukso spalvos kaspinėliai.

Viena rožinė kalija

Jei nemėgstate didelių puokščių, galite susikurti elegantišką puokštę iš vienos ar kelių kalijų, perrištų šilkiniu kaspinėliu. Nuotaka su viena rožine kalija nuotraukose atrodo labai moteriškai ir romantiškai.

Gėlių simetrija

Jei puokštė sudaryta iš įvairių gėlių, akys paprastai nukrypsta į stambius kalijų žiedus. Išdėstykite jas simetriškai, kad išryškėtų unikali puokštės architektūra.

Spalvotos kalijos

Baltą puokštę galite pagyvinti spalvotomis kalijomis. Pavasario ir vasaros vestuvėms labai tinka saulės geltonumo žiedai.

Tamsiai raudonos kalijų puokštės

Sodrios vyno spalvos gėlės labiausiai tinka vėlyvos vasaros ir rudens vestuvėms. Gražiai atrodo derinamos su žaliais ir baltais akcentais.

Ilgos puokštės

Jei nuotaka nenori tradicinės apvalios puokštės, iš didelių kalijos žiedų galima sukurti grakščią ilgą puokštę. Rinkitės ryškias spalvas ir stiprius akcentus.

Violetinės puokštės

Kalijų būna įvairių spalvų, tarp jų ir blyškiai violetinių, jei tokia jūsų vestuvių paletė. Kitos spalvos: persikų, balta, geltona, oranžinė, rūdžių, rožinė. Jei neišsirenkate, kokios spalvos kalijų norėtumėte, žinokite, kad jų būna ir margų.

Švelniai rožinės puokštės

Jei norite nekaltos romantiškos puokštės, labai tiks kelios rožinės kalijos trumpais koteliais. Užteks kelių žydrių ir vieno žalio lapelio, kad gautųsi nedidelė, bet nuostabi puokštė.

Ryškiai rožinės puokštės

Ryškiai rožinės kalijos dvelkia džiaugsmu ir flirtu. Jas derinkite su panašių atspalvių kitų gėlių žiedais ir pumpurais. Jei norite linksmos puokštės, įkomponuokite įvairių dydžių žiedus.

Dideli kalijų žiedai

Galima rasti kalijų su ypatingai dideliais ir tvirtais žiedais. Puokštei užteks vos keleto tokių žiedų, perrištų dailiu kaspinėliu. Šias gėles gali rinktis ir nuotaka, ir pamergės.

Nuostabi kalijų puokštė

Kalijų puokštė bus dar nuostabesnė ir įvairesnė, jei ją papuošite kalijų pumpurais ir žaliais augalais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)