Mums reikės:

180 g sviesto
1 stiklinės cukraus
3 kiaušinių
1,3 stiklinės miltų
1,5 šaukštelių kepimo miltelių
Vanilės
600 g rabarbarų

Pabarstymui:

1/3 stiklinės miltų
1/3 stiklinės cukraus
50 g sviesto

Rabarbarus nuplaukite, nulupkite žievelę, supjaustykite 0,5-0,8 cm gabalėliais.

Sumaišykite sviestą su cukrumi ir vanile. Sudėkite kiaušinius, viską išmaišykite. Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius. Į tešlą įmaišykite pusę rabarbarų. Paskirstykite tešlą ant formos, išlyginkite. Apibarstykite likusiais rabarbarais.

Pabarstymui: rankomis sumaišykite miltus, cukrų ir šaltą sviestą, kad gautųsi trupiniai. Užbarstykite ant rabarbarų.

Orkaitę įkaitinkite iki 190 laipsnių. Kepkite pyragą apie 1 valandą, atvėsinkite formoje.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)