„Darbuotojų gretose paskelbėme nedidelį originalių ir nebrangiai įgyvendinamų interjero idėjų konkursą, kuriame ir buvo pasiūlyta ši tvari baldų alternatyva“, - pasakojo A. Abromavičius.

Pirmą kartą kasdieniam naudojimui pritaikytą gofruoto kartono baldų komplektą gaminusios įmonės „Polichroma“ direktorius Eduardas Marozas teigia, kad tai buvo iššūkis jų specialistams.

„Teko gerokai praleisti laiko internete gilinantis į užsienio gamintojų patirtį ir, tiesa pasakius, sugadinti ne vieną kvadratinį metrą kartono, kol buvo pasiekta užsakovo norima gaminio kokybė“ , - teigė įmonės, pirmą kartą įgyvendinusios tokį užsakymą, vadovas.

Anot „Sweco Lietuva“ prezidento A. Abromavičiaus, ši idėja yra tik pirmas simbolinis žingsnis ilgalaikėje programoje, kuria bus siekiama kurti socialiai atsakingą vidinį įmonės gyvenimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)