„Televizijos romano „Miegamasis rajonas“ potencialas - didžiulis. Jo siužetai nesibaigs niekada, o jo herojai gyvens ir keisis daugelį metų, kaip mes su jumis ir kaip visi žiūrovai“, - įsitikinęs kompanijos „Amedia“ prezidentas ir serialo prodiuseris Aleksandras Akopovas.

Pasakojimo centre - didelė ir stipri Maslovų šeima, gyvenanti viename iš miegamųjų didmiesčio rajonų, šešiasdešimt antrame name. Broliai Andrejus ir Ilja buvo žinomos savo rajono asmenybės. Vyresnįjį Andrejų visos mamytės rodė pavyzdžiu: gerai mokosi, nepriešgyniauja vyresniems, visiems padeda, mokyklos vėliavnešys, nesivelia į nemalonumus – tai priešingybė Iljai. Ilja – avantiūristas. Jis neišsėdi vietoje, ir ramus, teisingas gyvenimas paprasto vaikino netenkina. Ilja svajoja apie šlovę, pinigus, populiarumą. To pasiekti ieško greitų ir ne visai teisėtų kelių, todėl buvo nuolatinis milicijos vaikų kambario lankytojas. Trumpiau tariant, šeima nieko gero iš jo nesitikėjo.

Ir štai tokie skirtingi broliai įsimylėjo vieną kaimynų mergaitę – Jeleną. Vyresnis brolis Andrejus slėpė savo jausmus, žinodamas, kad Jelena patinka Iljai. Kartą Ilja pabėga iš namų su didele vogtų pinigų suma. Šis poelgis kelia grėsmę visai šeimai. Neištvėręs naujienos, kad Ilja vagis, miršta tėvas Ivanas. Andrejus faktiškai tampa šeimos galva. Jis daug metų moka pinigus už Ilją.

Jeleną, kuri labai išgyvena išsiskyrimą su Ilja, Andrejus apsupa rūpesčiu ir dėmesiu. Po truputį jų santykiai iš draugystės perauga į meilę. Galiausiai jie susituokia. Jelena ir Andrejus karštai myli vienas kitą. Jie turi tris vaikus.

Serialo pasakojimas prasideda tą dieną, kai Maslovai švenčia mamos Anos Maslovos jubiliejų. Šventės įkarštyje ant slenksčio išdygsta svečias – Ilja. Negana to, pasirodo, Ilja yra naujasis parduotuvės „Krepšelis“, kurioje dirba daugelis Andrejaus ir Jelenos kaimynų, kartu ir mama Ana Maslova, savininkas. Pasiekęs viską, apie ką svajojo, Ilja grįžo, kad nušluostytų nosį broliui ir vėl užkariautų Jeleną.

Maslovams dar teks suvokti, kaip jie iš tikrųjų žiūri į sūnaus paklydėlio Iljos turtus, o Jelenai – kuris brolių brangesnis: sugrįžęs Ilja (jam grįžus ji supras, kad jos jausmai Iljai niekur nedingo), ar per tuos metus jai pačiu brangiausiu žmogumi tapęs Andrejus.

Aną Maslovą seriale vaidina Rusijos liaudies artistė Raisa Riazanova. Projekte taip pat dalyvauja talentingi aktoriai: Ivanas Oganesianas, Michailas Chimičevas, Viktorija Maslova, Jevgenija Lapova, Natalija Mavrodi, Aleksandras Ovčinikovas, Dmitrijus Fridas ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją