„Man labai įdomu, kaip šitaip besielgdamos žadate ilgai išbūti projekte. Jau matau pirmąsias kandidates į kitą lėktuvą, skrendantį namo“, – išklausęs merginų atkirtį į jo pastabas kalbėjo „Aistrų pakrantės“ choreografas ir vakarinės dalies vedėjas Jurijus Smoriginas.

Po pirmos pažinties, sukūrusios tikrą įtampą, merginos nepamiršo didžiojo choreografo replikų ir nusprendė jam atkeršyti. Išlaukusios tinkamos akimirkos nugvelbė visus Jurijaus drabužius ir baseine jį paliko visiškai nuogą.

Jau kitą rytą merginų laukė įtūžusio šokio meistro kerštas, kurio liudininkais šį vakarą 21.00 val. ir taps TV3 žiūrovai. Ar ilgai Jurijus Smoriginas laiko pyktį ir ar neteks merginoms gailėtis dėl savo atrodytų nekalto pokšto?

Be to, šiandien trys žavūs jaunuoliai nuspręs, kurios merginos galėtų užkariauti jų širdis ir sušokti įsimintiniausią gyvenime šokį.

„Vaikinų pasirinkimas tikrai nustebino laidos kūrybinę grupę. Kaip ir žmonas besirenkantys vyrai, nuotykius mėgstančias merginas palikę nuošaly, jaunuoliai vardijo tas, kurioms ankstesnį vakarą nerodė nė menkiausios simpatijos. Ar nesijaus dalyvės išduotos ir akivaizdžiai suviliotos? Pirmasis savo komandos trejetą paskelbs profesionalus šokėjas Dominykas“, – pasakoja projekto „Aistrų pakrantė“ vadovė Rima Kaščiukaitė.

Pirmieji vaikinų vertinimai ir pasirinkimai bei merginų nusivylimas „Aistrų pakrantėje“ šiandien, birželio 1 dieną, 21.00 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją