Atšaukiami automobiliai Kinijoje buvo pagaminti nuo 2008 m. rugpjūčio iki 2010 m. gegužės. Minėtas mašinas „Ford“ gamina kartu su partneriais „Mazda“ bei „Chongqing Changan Automobile“.

Kompanijos teigimu, apie 2 proc. „Ford Focus“ vairuotojų skundėsi, kad automobilis, važiuodamas mažu greičiu, dažnai užgesdavo.

„Ford“ valdo 35 proc. kompanijos „Changan Ford Mazda Automobile“. „Chongqing Changan Automobile“ priklauso pusė šios kompanijos, „Mazda“ valdo 15 proc. akcijų.

Antras atšaukimas šiemet

Kovo mėn. „Changan „Ford“ gamykla atšventė savo 500 tūkstantojo „Ford Focus“ automobilio, kuris tapo perkamiausiu „Ford“ automobilio modeliu Kinijoje, pagaminimą.

Kinijoje, Čongkvinge įsikūrusi gamykla gamina „Fiesta“ „Focus“ „Mondeo“ ir kitus sedanų modelius.

Pastarasis automobilių atšaukimas yra jau antrasis „Ford“ bendrovei šiais metais.

Vasario mėn. bendrovė aptiko nesklandumus savo hibridinio „Fusion“ sedano stabdžių sistemoje, dėl to buvo atšaukta apie 17,6 tūkst. automobilių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją