G. Gary teigia, kad viena iš priežasčių, kodėl lietuvės turi tokius sveikus, gražius plaukus, yra tai, kad mūsų šalyje įsikūrę vos keli greito maisto restoranai. Anot stilisto, Lietuvoje žmonės sveikiau maitinasi ir valgo šviežią bei ekologišką maistą.

Vandens kokybė taip pat esą prisideda - plaunant plaukus vandeniu, kuris nėra prisotintas cheminių medžiagų, šie labiau žvilga, o plaukų svogūnėliai yra sveikesni.

Pasak stilisto, lietuvės žino, kad kasdien trenkant galvą yra išplaunami natūralūs aliejai, todėl dauguma jų tai daro kas antrą ar kas dvi dienas.

G. Gary nuomone, Lietuvoje moterys skiria daugiau laiko plaukų priežiūrai nei kitose šalyse: "Žmonės čia mėgaujasi lėtesniu gyvenimo tempu, kuris leidžia jiems skirti daugiau laiko madai ir grožiui.

Vis dėlto, turbūt svarbiausias faktorius yra genetika, rašoma tinklapyje tbo.com.

„Šios šalies moterys tikrai apdovanotos puikiais genais, – teigia G. Gary. – Sakyčiau, kad jos yra vienos iš gražiausių moterų pasaulyje".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją