Ji pasakojo, kad nenorėjo nuvalkiotų raudonų, baltų ar mėlynų suknelių. „Drauge su dizainere ieškojome įdomesnio varianto. Be to, reikėjo dizainerės pasiūlytus modelius pritaikyti scenai“, - pasakojo ji.

Nors merginos su naujais drabužiais jau pasirodė Nidos festivalio scenoje ir dar keliuose savaitgalį vykusiuose koncertuose, iki galo naujais drabužiais jos dar nėra patenkintos. Nijolė sako, kad jos modelį dar reikės taisyti, nes suknelė jai pasirodė šiek tiek per trumpa ir todėl ji nesijautė jaukiai.

Jos modelis pats „pavojingiausias“, nes viršutinė suknelės dalis - be jokių petnešėlių. Po savaitgalį įvykusio nesklandumo, kai dainininkei Ingai Valinskienei tiesioginiame eteryje viršutinė suknelės dalis nuslydo apnuogindama vieną krūtį, kitos dainininkės ėmė daugiau dėmesio kreipti į sceninio drabužio patikimumą.

„Nors mano suknelės viršus labai aptemptas, net šiek tiek per siauras ir labai suveržia krūtinę, modelis toks, kad man irgi gali atsitikti kaip Ingai...“ - sakė Nijolė. Ji neatmetė galimybės, kad paieškos specialių apsauginių kūno spalvos pleistrų, kuriuos dainininkės dažnai klijuoja ant krūtų, kad suknelei netyčia smuktelėjus krūtinė vis tiek neliktų apnuoginta. Šie pleistrai būna ir visiškai paprasti nepastebimos kūno spalvos, ir ekstravagantiški - puošti piešiniais ar net „Swarovsky“ kristalais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją