Vilniaus apygardos teismo teisėjos Liudos Uckienės sprendimą iškelti bankroto bylą „Naktinis angaras“ nuo dokumentų įteikimo per 10 dienų dar galės apskųsti apeliacine tvarka, tačiau greičiausiai šia teise nepasinaudos – bendrovės atstovai sutiko, kad teismas pradėtų bankroto procedūrą.

Prašymą iškelti bankroto bylą I. Starošaitės-Žvagulienės vadovaujamai bendrovei pateikė spaustuvė „Tyliaus grafika“. Jai muzikine veikla užsiimanti bendrovė yra skolinga 7 tūkst. litų už atliktus darbus. Pasak spaustuvės atstovų, skolininkams buvo nusiųstas įspėjimas, tačiau nedidelis įsiskolinimas taip ir liko nepadengtas.

Į bylą teismas nusprendė įtraukti ir dainininką G. Paškevičių, kuris iš „Naktinio angaro“ ne pirmus metus bando prisiteisti daugiau kaip 122 tūkst. Lt. Atlikėjo bylą nagrinėja kitas Vilniaus apygardos teismo teisėjas.

G. Paškevičiaus ieškinyje nurodyta, kad bendrovė pažeidė jo, kaip atlikėjo, teises bei netinkamai vykdo pasirašytas sutartis. Atlikėjas tikina patyręs nuostolių, kai bendrovė pakartotinai išleido jo albumus, be to, siekia prisiteisti atlyginimą. Ieškinyje populiarus romansų atlikėjas nurodė, kad bendrovės „Naktinis angaras“ vadovai su juo nebendravo, neatsiliepė į laiškus ir nemokėjo jam priklausančio atlyginimo.

G. Paškevičius paprašė pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones – areštuoti turtą iki teismo sprendimo paskelbimo. Teismas šį prašymą yra patenkinęs - areštuota bendrovės turto už 50 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją