Šį pavasarį ir vasarą vyrauja du pagrindiniai įvaizdžiai. Pirmas - tai visiškai perregimos palaidinės. Jos gali būti įvairių spalvų, tačiau populiariausia - juoda, ilgomis rankovėmis. Antrasis - pusiau permatoma palaidinė, marginta raštais. Jei norite būti pastebėta ir seksualesnė, rinkitės perregimą. Jei norite skesualaus, bet subtilesnio, elegantiškesnio įvaizdžio, vilkėkite pusiau permatomą.

Štai būdai, kaip vilkint permatomas palaidines sukurti keletą skirtingų įvaizdžių.

Ryškiaspalvė arba raštuota liemenėlė

Segėti ryškią liemenėlę po paprasta permatoma juoda palaidine - seksualiausias, tačiau ne itin subtilus įvaizdis. Be to, reikia turėti idealią figūrą ir labai savimi pasitikėti!

Neįmantrią peršviečiamą juodą palaidinę ilgomis rankovėmis ir ryškią rožinę liemenėlę vilkėkite eidamos į vakarėlį, kai norite atrodyti labai gundančiai. Liemenėlė gali būti spalvota ar raštuota, tačiau pagrindinė šio įvaizdžio idėja - ją išryškinti, todėl pasirūpinkite, kad ji būtų nepriekaištinga!

Dėvėkite paprastą juodą sijoną iki kelių. Jis neturi būti per trumpas, nes viršutinė aprangos dalis atrodo pakankamai seksualiai. Atrodyti pigiai - neseksualu.

Jei norite sukurti seksualų, bet šiek tiek subtilesnį įvaizdį, rinkitės permatomą, bet raštuotą palaidinę, kad akys mažiau kryptų į liemenėlę. Ši sezoną ant podiumų matėme nemažai labai kontrastingų raštų. Tad jei jūsų palaidinė marginta leopardo kailio raštu, kodėl neužsisegus liemenėlės su zebro kailio raštu?

Berankoviai marškinėliai arba nėriniuota palaidinė su petnešėlėmis

Jei nedrįstate po permatoma palaidine vilkėti ryškios spalvos liemenėlės, pasivilkite berankovius marškinėlius ar puošnią nėriniuotą palaidinę su petnešėlėmis. Atrodysite kukliau, elegantiškai, bet vis tiek sulauksite dėmesio. Galite improvizuoti, kurti įvairius derinius.

Kita šio pavasario tendencija - apatinius primenantys viršutiniai drabužiai, todėl galite drąsiai vilkėti nėriniuotą palaidinę su petnešėlėmis. Tačiau nepamirškite, kad tai itin seksualus drabužis. Jei bendras vaizdas per daug seksualus dienai, ši įvaizdį pasilikite vakarui.

Berankovius marškinėlius ar nėriniuotą palaidinę derinkite su mėgstamiausiais džinsais ar trumpu sijonu. Nuo to, su kuo derinsite, priklausys bendras vaizdas: galite atrodyti sportiškai, elegantiškai ar itin seksualiai. Būkite kūrybinga ir džiaukitės rezultatais! Derinių galimybės - neribotos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją