125 g grietinėlės,
1 pakelis vanilinio cukraus,
100 g pieniško šokolado,
125 g juodo kartaus šokolado,
2 šaukštai kakavos miltelių,
1 šaukštas cukraus pudros.

Puode užvirinkite grietinėlę su vaniliniu cukrumi. Sumeskite į ją gabalėliais sulaužytą šokoladą ir maišykite, kol ištirps. Mišinį ataušinkite iki kambario temperatūros ir tada išplakite, kol pašviesės ir sutirštės. Išplaktą mišinį 1 valandai padėkite į šaldytuvą.

Į dubenį išsijokite cukraus pudrą ir kakavos miltelius. Šaukšteliu kabinkite sustingusią grietinėlės – šokolado masę ir suvoliokite iš jo rutuliukus. Rankas reikia nuolat vilgyti šaltame vandenyje, tada šokoladas mažiau velsis ir lips prie pirštų. Rutuliukus dėkite į dubenį su kakavos milteliais ir pamažu jį judinkite, kad rutuliukai tolygiai apliptų kakavos sluoksniu.

Triufeliai laikomi šaltai sandarioje dėžutėje.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją