Paruošimui: 15 min.
Kaloringumas: 210 kcal/1 porc.
Reikės:
350 g jautienos išpjovos,
220 g japoniškų ridikėlių,
280 g kiniškų grybų,
1 papajos,
1 skiltelės česnako,
1 poro,
1 laimo vaisiaus,
2 valg. šaukšt, aliejaus,
3 valg. šaukšt. chereso,
5 valg. šaukšt. sojos padažo.
Pasiruošimas:
1. Nulupti česnaką.
2. Nuplauti ir nuvalyti porą.
3. Karštu vandeniu nuplauti laimą, sausai nušluostyti ir supjaustyti skiltelėmis.
Gaminame:
1. Ridikėlius nuvalyti, nuplauti ir išdžiovinti. Supjaustyti plonomis riekelėmis.
2. Porą supjaustyti aštriu peiliu labai plonomis juostelėmis maždaug 5 cm ilgio.
3. Grybus nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais.
4. Papają perpjauti išilgai, išimti sėklas ir supjaustyti mažais kubeliais.
5. Jautienos išpjovą nuplauti ir nusausinti. Paskui supjaustyti siauromis juostelėmis maždaug 3-4 cm ilgio.
6. Didelėje gilioje keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinti aliejų ir gerai apkepinti jame mėsą.
7. Po 1 min. sudėti grybus, išspaustą per presą česnaką ir porą. Kepti viską 5 min.
8. Į keptuvę supilti cheresą, sojos padažą ir pagardinti maltais juodaisiais pipirais.
9. Suberti papają ir ridikėlius. Pakaitinti ant silpnos ugnies.
10. Išdėlioti patiekalą į lėkštes ir papuošti laimo vaisiumi. Galima patiekti su ryžiais.
Skanaus!