4 porcijos

Paruošimui: 15 min.
Kaloringumas: 210 kcal/1 porc.

Reikės:

350 g jautienos išpjovos,
220 g japoniškų ridikėlių,
280 g kiniškų grybų,
1 papajos,
1 skiltelės česnako,
1 poro,
1 laimo vaisiaus,
2 valg. šaukšt, aliejaus,
3 valg. šaukšt. chereso,
5 valg. šaukšt. sojos padažo.

Pasiruošimas:

1. Nulupti česnaką.
2. Nuplauti ir nuvalyti porą.
3. Karštu vandeniu nuplauti laimą, sausai nušluostyti ir supjaustyti skiltelėmis.

Gaminame:

1. Ridikėlius nuvalyti, nuplauti ir išdžiovinti. Supjaustyti plonomis riekelėmis.

2. Porą supjaustyti aštriu peiliu labai plonomis juostelėmis maždaug 5 cm ilgio.

3. Grybus nuvalyti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais.

4. Papają perpjauti išilgai, išimti sėklas ir supjaustyti mažais kubeliais.

5. Jautienos išpjovą nuplauti ir nusausinti. Paskui supjaustyti siauromis juostelėmis maždaug 3-4 cm ilgio.

6. Didelėje gilioje keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinti aliejų ir gerai apkepinti jame mėsą.

7. Po 1 min. sudėti grybus, išspaustą per presą česnaką ir porą. Kepti viską 5 min.

8. Į keptuvę supilti cheresą, sojos padažą ir pagardinti maltais juodaisiais pipirais.

9. Suberti papają ir ridikėlius. Pakaitinti ant silpnos ugnies.

10. Išdėlioti patiekalą į lėkštes ir papuošti laimo vaisiumi. Galima patiekti su ryžiais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją