Dar 2008 m. pristatytas „Karma“, varomas elektros varikliu, kuris, kaip kalbama, stebina nematytu pajėgumu ir dideliais greičiais, dar ir šiandien pristatomas kaip naujiena, nes niekas nieko apie jį nežino. Visai neseniai „Fisker Automotive“ teikėsi pranešti, kad pasirašė sutartį su „Quantum Fuel Systems Technologies Worldwide“, kuri tieks komponentus ir valdymo sistemą šiam automobiliui.

„Karma“ naudojama nauja pavara „Q-Drive“ tokia pat mistika, kaip ir automobilis – kompanijos teigimu, tai yra sistema, naudojanti visus elektrinės sistemos potencialo privalumus, pasižyminti dideliu kilometražu ir žemomis emisijomis. „Quantum“ tęsia „Q-Drive“ bandymus.

Miestuose, kuriuose jau pasirodė „Fisker Karma“, buvo atskleista tik nedidelė dalis automobilio techninių savybių. Kai kurie ture apsilankė žmonės buvo nustebinti „Karma“ dydžio – jis gerokai didesnis, nei atrodo nuotraukose. Du mėnesius trunkantis turas apsilankys 42 miestuose, 26 valstijose ir trijose Kanados provincijose.

Automobilis prekyboje turėtų pasirodyti kitų metų pirmame ketvirtyje. „Fisker“ planuoja gaminti dvi linijas prabangių iš tinklo kraunamų hibridų senoje „GM“ gamykloje, kur bus įdarbinta 2 000 naujų darbuotojų. Iš pradžių bus gaminamas dar tik kuriamas šeimyninis sedanas „Project Nina“ ir galiausiai „Karma“. Kol vyksta gamyklos atnaujinimo darbai, „Karma“ bus pradėta gaminti Suomijoje ir dar metų pabaigoje pasirodys salonuose.