Žinoma, mes čia kalbame apie Ally McBeal serialo heorję Ling, kuri, apsirengusi prigludusia prie kūno, surišama už kaklo suknele (labiau tinkančia kokteilių vakarėliui), įžengia į savo naująją teisės firmą nė minutėlei nesusimąstydama, ar tai tinkama apranga.

Mėginimai padaryti išvadas apie dirbančios moters strategiją iš karto užleidžia kelią labai skirtingiems kontekstams, kuriuose dirba moterys. Renginių organizatorė Atlantos mieste be abejo turi kitokius stiliaus ribojimus nei finansų analitinė San Franciske. Nors naujoji darbinės mados tvarka gali atrodyti bauginančia, iš tikrųjų tai yra nuostabi galimybė pademonstruoti linksmąją stiliaus pusę, kuri pirmiausia atskleidžia asmenybę. Christian Louboutin ar Manolo Blahnik bateliai biure dirbančią moterį gali paversti stulbinančiai žavinga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją