Kiti sportiniai drabužiai, tokie kaip puikus dramblio kaulo spalvos ožio odos švarkas ar juodas kašmyro megztinis bei siauras sijonas buvo išmoningai papuošti spindinčiais žvyneliais, trupučiu svyruojančių detalių ir eile origami stiliaus kaspinų. Kai kurie buvo padabinti kailiu ar kašmyru. Wang taip pat pateikė keletą ilgų ir trumpų seksualių šilkinių džersio suknelių versijų įskaitant vieną su juostelėmis, kurią pavadino „vergės“ suknele. Nors jeigu tai vergija, tuomet Debra Messing yra valdovė.

Šiuolaikinė vakarinių drabužių dilema, kaip parodė pastarojo meto raudonieji kilimai, yra kaip išgauti žavesį ir rafinuotumą nepatenkant į seno ir pabodusio arba naujo ir keisto stiliaus pinkles. Wang šią problemą išsprendė: blyškiai pilka vakarinė suknelė iš šifono, su gile iškirpte, naujumo įgauna šiuolaikiškomis siūlėmis; aukšta mandarininė apykaklė satino suknelę išskiria iš kitų, o rausvai pilka vakarinė suknelė iš tinklinių nėrinių sužavi ir atima kvapą. Tai galėtų tapti šios dizainerės moto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją