Kai kuriuose modeliuose bus pagerinta vidaus įranga – pakeitimai apims radijo sistemas ir kontrolės prietaisus. Neseniai atnaujinta mažųjų modelių linija („Roomster“, „Fabia“ ir „Fabia Combi“) jau turi daugelį iš minėtų naujovių, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Octavia“ modeliui netrukus bus siūlomas naujas „common rail“ tipo 2,0 TDI CR DPF 103 kW variklis, kuris pakeis tokios pat galios ir kubatūros variklį su siurbliais-purkštukais. Naujas motoras bus montuojamas ir su mechanine, ir su automatine transmisija su priekinių ratų pavara, o taip pat mechanine pavarų dėže ir visų ratų pavara. Vėliau atsiras versija ir su automatine DSG transmisija bei visų ratų pavara. Visos versijos atitinka EU5 aplinkosaugos standarto reikalavimus. Be to, „Octavia“ pirkėjai galės užsisakyti 16 colių lengvo lydinio ratlankius „Proxima“, o „Octavia Scout“ bus siūloma su 17 colių „Proteus“ skirtingų spalvų ratlankiais.

Kompaktinio visureigio „Yeti“ variklių gamą papildys šiuolaikiškas 1.4 TSI 90 kW benzininis variklis, kuris bus tiekiamas kartu su mechanine pavarų dėže ir priekiniais varančiaisiais ratais. Dyzelinių „Yeti“ pasiūloje atsiras 2,0 TDI CR DPF 103 kW versija su automatine DSG transmisija ir visų ratų pavara bei galinga 2,0 TDI CR DPF 125 kW modifikacija su mechanine pavarų dėže ir visų ratų pavara.

„Superb“ ir „Superb Combi“ automobiliai, be jau gaminamų versijų, bus siūlomi su 2,0 TSI 147 kW benzininiu varikliu, kuris bus komplektuojamas kartu su 6 laipsnių automatinę DSG transmisija.

Visi minėti pakeitimai automobiliams bus įdiegti nuo birželio mėnesio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją