Jei jūs įeisite į mano kabinetą avėdama smailius raudonus aukštakulnius, aš iš karto nuspręsiu, kad jūs esate seksuali ir savimi pasitikinti moteris, - komentuoja Emili.

Bet mes tikime ja. Cho yra Raine’o, pasaulyje pripažinto menininko sukurtos stilingų, miniatiūrinių ir labai tikroviškų dešinių batų kolekcijos, pavadintos "Tinkamiausias batas”, atstovė. Kolekcija vaizduoja daugelį dešimtmečių apimančius stilius ir sumaniai atkuria bei pavaizduoja amžinai besikeičiantį moterų ir vyrų batų stilių.

“Tinkamiausio bato” organizuotame tyrime moterų buvo paprašyta pasirinkti vieną batą, atitinkantį jų tikrąją asmenybę, o kitą - atitinkantį fantazijų asmenybę. Dauguma moterų pasirinko klasikinius batus kaip jų tikrosios asmenybės atitikmenį. Didysis fantazijų asmenybės atitikmens laimėtojas buvo rožinės pūkuotos miegamojo šlepetės, dvelkiančios seksualumu. Taip, toji “Va-Va Voom" išvaizda ir būtų tikroji mūsų išvaizda, jei tam pakaktų drąsos. (Na, bent jau miegamajame tai tikrai).

Moterys prisibijo atskleisti savo tikrąją asmenybę, net jei to ir nori, nesvarbu kokia būtų to priežastis, - spaudimas iš darbo pusės ar pačių drovumas.

Norite žinoti, kada jūsų skonis meluoja? Emili yra profesionalė analizės srityje, taigi, imdama kokius nors batus, ji buvo greita sakyti pranašystes:

“Stiletto” aukštakulniai reiškia dėmesį arba jo poreikį. Bet kuriuo atveju jie reiškia seksualumą, pasitikėjimą savimi ir galbūt reikalauja šiek tiek veiksmų iš priešingos lyties.

"Va-Va Voom" šlepetės, ar panašaus stiliaus batai, reiškia žavesį ir romantiką, panašiai kaip aukštakulniai, tačiau labiau Holivudine prasme.

Jeigu jūsų vaikinas ar mergina dėvi sportinius batelius, nesileiskite apkvailinami, - jie taip pat yra stilingos asmenybės, tačiau mažiau išreikštu būdu. Žemakulniai batai vis dar laikomi konservatyviais ir mažai tikėtina, kad jų savininkas bus išskirtinė asmenybė.

Moterys visada jautė ypatingą aistrą batams. Ar vyrai jaučiasi panašiai? Cho manymu, taip nėra. Moterys yra labiau nepastovios ir joms greičiau viskas nusibosta. Ir, žinoma, jų darbas yra atrodyti patraukliai. Taigi, moterys, apsiaukite platformas, jūs turite vykdyti savo misiją.

Taigi, kuris kolekcijos batas atitinka Emili asmenybę? Jinai pasirenka “Žavingąjį raudoną”, aukštą, rubino spalvos klasikinį batą

Stebint išradingojo Raine sukurtus batus, mums visiems atsiveria plačios perspektyvos. Merginos, jei norite būti veržlesnės ir jausmingos, ar, galbūt ieškote batų, kurie tai atspindėtų, pasirinkite ką nors panašaus į vaivorykštės spalvų “Mielą staigmeną”, nes tai vis dar yra nesenstanti vertybė. Stebėtina, kaip vyriškų batų stilius nesikeičia metų metais, - pamąstykite, ką tai sako apie vyro asmenybę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją