Išmokite mylėti savo kūną

Raskite laiko ir ištyrinėkite savo apvalumus. Atsistokite prieš didelį veidrodį ir pažiūrėkite į save. Ar matote, kas žavi vyrą, kai jis aistringai į jus žiūri? Susitelkite ties tuo, kas jums patinka, o ne tuo, ką norėtumėte pakeisti. Jam nesvarbu, kad ant šlaunų yra celiulito - vyrai to net nemato. Todėl tai neturi bauginti ir jūsų. Jei švaistysite energiją ties trūkumais, nepastebėsite gražių dalykų. Pamilkite save ir didžiuokitės savo nuostabiu kūnu.

Prigesinkite šviesas

Prieblandoje atrodome gražiau, todėl pasirūpinkite aplinka. Uždekite keletą žvakių, užmeskite skarą ant stalinės lempos, išnaudokite mėnulio šviesą. Prislopintas apšvietimas paslėps jūsų trūkumus ir leis jums galvoti apie tas kūno dalis, kurias mylite. Galvokite apie seksą

Sąmoningai galvokite apie seksą bent kelis kartus per dieną. Įsivaizduokite, kaip nustebintumėte partnerį, jei jis atsirastų šalia jūsų šia akimirką, kad ir besėdint darbo susirinkime? Nusiųskite jam intriguojančią žinutę. Internete paieškokite seksualių apatinių. Tai padės jaustis seksualesnei ir bus puiki meilės žaidimų įžanga.

Įaudrinkite fantaziją

Pasak sekso guru ir radijo laidos “Seksas su Emily” vedėjos Emily Morse, erotinių romanų skaitymas ir pornografinių filmų žiūrėjimas paruoš seksui jūsų kūną ir mintis. Emily sako: “Smegenys - didžiausias moters seksualinis organas, todėl naudokite jį vizualizacijai ir praktikai. Tai suteiks pasitikėjimo savimi.”

Susikurkite mantrą

Susikurkite mantrą ir kartokite ją prieš seksą bei jo metu - jausitės daug tvirčiau. Kai pradėsite varžytis, o jumyse slypinti “gera mergaitė” šnabždės, kad to daryti negalima, kartokite savo mantrą, kol pažadinsite sekso dievaitę.

O kodėl gi ne?

Kai įsijungs proto stabdžiai (būtent proto, nes jūsų kūnas buvo sukurtas tam, kad patirtumėte seksualinį malonumą), paklauskite savęs: “O ką aš prarasiu?” Net jei nepavyks visiškai atsipalaiduoti, jūsų partneris įvertins pastangas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją