Kaip teigė VDU krepšinio komandos treneris Arūnas Juknevičius, tiek Paulius Jankūnas, tiek Darius Šilinskis yra prižadėję rungtyniauti už savo universiteto komandą rungtynėse su Klaipėdos universitetu.

Paulius Jankūnas su Kauno „Žalgirio“ komanda vakar sėkmingai debiutavo Eurolygos turnyre. Jis pelnė 12 taškų ir po krepšiais atkovojo 6 kamuolius.

Žalgirietis jau žaidė dvejas varžybas studentų lygoje. Rungtynėse prieš Vilniaus Gedimino technikos universitetą ir Šiaulių universitetą jis atitinkamai pelnė 14 ir 21 tašką. Darius Šilinskis rungtynėse su šiauliečiais pelnė 2 taškus.

Artimiausios varžybos, kuriose žais Paulius Jankūnas bei Darius Šilinskis, vyks lapkričio 9 dieną, sekmadienį, 14 val., Kaune, VDU sporto salėje (Draugystės g. 19), rungtynėse. Susitiks šeimininkų ir Klaipėdos universiteto ekipos.

Į visas studentų lygos varžybas įėjimas yra laisvas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją