Ekstremalaus laisvalaikio šventė, vyksianti "Akropolyje", prasidės penktadienį, kai bus pradėti demonstruoti meistrų patobulinti išskirtiniai automobiliai. Ši paroda truks tris dienas – iki sekmadienio.

Šeštadienį, nuo 12 iki 14 val., vyks Šiaulių policijos renginys, kurio pagrindinė tema – saugus eismas. Jo metu žmonės kviečiami apžiūrėti policijos tarnybinius automobilius ir motociklus.

Tądien vyks ir breiko šokio meistrų varžybos – „B-Boy Jam 2010“ čempionatas. Jame dalyvaus daugiau nei 40 šokėjų iš Lietuvos ir Latvijos su savo palaikymo komandomis. Pertraukų tarp šokių metu savo sugebėjimus demonstruos profesionalūs beatbox’o atlikėjai, reperiai ir hip hop’o šokėjai.

Sekmadienį, balandžio 25 d., nuo 12 val. ekstremalaus laisvalaikio mėgėjai bus kviečiami dalyvauti nuotoliniu būdu valdomų automobiliukų lenktynėse.
O 14 val. prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelėje šalia Gegužių gatvės prasidės jau tradicija tapęs kasmetinis BMX dviračių, riedlenčių ir riedučių ekstremalaus sporto čempionatas.

Specialiai įrengtoje rampoje savo triukus demonstruos dešimtys ekstremalaus sporto mėgėjų ir profesionalų. Žiūrovų lauks ne tik kvalifikaciniai sportininkų pasirodymai, bet ir kūrybingi ekstremalūs triukai, kurie rengiami specialiai čempionatui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją