Iš viso šiame turnyre dalyvaus 39 klubai, kurie rungtyniaus keturiose konferencijose - Šiaurės (10), Pietų (12), Centro (9) ir Vakarų (8). Kiekvienoje konferencijoje varžybos vyks pagal savo sistemą, o Europos taurės laimėtojai paaiškės visų keturių konferencijų nugalėtojų finalo ketverto varžybose.

Šiaurės konferencijoje "Neptūnas" rungtyniaus C grupėje su Južno "Chimik" (Ukraina), Jekaterinburgo "Evraz" (Rusija) ir Tartu "Rock" (Estija) komandomis, o pirmosiose rungtynėse trečiadienį namuose susitinka su ukrainiečiais.

"Šiauliai" žais D grupėje kartu su Talino "TTU-A Le Coq" (Estija), Valmieros "BC Rujiena" (Latvija) ir Saratovo "Avtodor" (Rusija), o pirmąsias rungtynes žais ketvortadienį namuose su latvių komanda.

Kitose dviejose grupėje yra tik po dvi komandas: A grupėje savo jėgas išmėgins Rimo Kurtinaičio treniruojamas Baku "Gala" (Azerbaidžanas) ir Sumų "BC Sumychimprom" (Ukraina), o B grupėje sužais du Rusijos klubai - Pamaskvio "Dinamo" ir Tulos "Arsenal".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją