Žurnalo skaitytojai „Audi A4 quattro“ ir naująjį „Audi A8“ išrinko geriausiais savo kategorijose. Apdovanojimų ceremonija įvyko Leipzigo automobilių parodos išvakarėse surengtoje spaudos konferencijoje.

„Audi A4 quattro“ laimėjo „Automobilių su visų varančiųjų ratų pavara, kainuojančių nuo 25 000 iki 40 000 eurų” kategorijoje, o naujasis „Audi A8“ pirmą kartą atsidūrė brangesnių nei 40 000 eurų „Automobilių su visų varančiųjų ratų pavara” kategorijos viršūnėje.

„Audi“ pelnė prizines vietas ir kitose kategorijose. „Bekelės automobilių ir SUV, kainuojančių nuo 25 000 iki 40 000 eurų” nominacijoje antroji vieta atiteko „Audi Q5“, o „Audi R8“ liko antras „Kupė ir sportinių automobilių su visų varančiųjų ratų pavara” kategorijoje.

„2010-aisiais mes švenčiame „quattro“ sistemos 30 metų jubiliejų. Būtent „Ur-quattro“ ir tapo šios sėkmingos istorijos pradžia, tebesitęsiančia iki pat šių dienų“, – apdovanojimų ceremonijoje kalbėjo „Audi AG“ pardavimų vadovas Vokietijoje Michaelis-Julius Renzas.

Šių metų „Auto Bild Allrad“ žurnalo rinkimuose dalyvavo 116 336 skaitytojai, kurie iš 138 pretendentų rinko savo favoritus dešimtyje kategorijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją