Po taiklaus Artūro Rimkevičiaus (4 min.) smūgio lietuviai pirmavo iki 27-os minutės, tačiau vėliau nuovargis padarė savo ir išryškėjo baltarusių ilgesnis atsarginių suolelis. Svečiai nuo 27 iki 31 minutės įmušė tris įvarčius be atsako ir nulėmė rungtynių baigtį savo naudai.

Tiesa, Lietuvos salės futbolininkai dar dusyk buvo sušvelninę santykį iki minimumo po Vitalijaus Daniličevo (33 min. - 2:3) ir Rimvydo Bakaus (38 min. - 3:4) įvarčių, tačiau varžovai tuoj pat atsakydavo taikliu smūgiu.

Nugalėtojų gretose pirmadienio mače pasižymėjo Vladimiras Levusas (27 min.), Ilja Gurinas (29 min.), Dmitrijus Kadakovas (31 min.), Vadimas Luškovskis (37 min.) ir Sergejus Lagutko (39 min. iš 10 m.b.).

Treti turnyre liko Olandijos salės futbolininkai, šeštadienį mačą su Lietuva baigę lygiosiomis 5:5 ir sekmadienį 1:4 nusileidę Baltarusijai.

V atrankos grupės turnyro lentelė (vieta, komanda, žaista rungtynių, pergalės, lygiosios, pralaimėjimai, įvarčių santykis, taškai):

    
1. Baltarusija    2  2  0  0  9:4  6
2. Lietuva        2  0  1  1  8:10 1
3. Olandija       2  0  1  1  6:9  1  

Iš viso Europos zonos atrankos varžybose dalyvauja 32 komandos, suskirstytos į dešimt grupių. Į atkrintamąsias varžybas pateks tik pirmąsias vietas grupėse užėmusios rinktinės, o į 2004 metų pasaulio čempionatą Taivane atvyks tik penkios Senojo žemyno komandos.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją