"Žuvėdros" šokėjai juos sutikusiems draugams ir artimiesiems sakė, jog laimingai pasibaigusiu incidentu pažymėtas čempionato finalas jiems įsimins, matyt, ilgam. Per paskutinį šokį netikėtai atsisegė šokėjos Ievos Knizikevičiūtės batelis. Daugelis buvo beveik įsitikinę, kad po to merginai nepavyks atlikti sudėtingų figūrų, o pirmoji vieta atiteks kitiems.

Šokėjai neslėpė, kad pastebėjus atsisegusį kolegės batelį ne vienam laikas tarsi sustojo. Tačiau viskas baigėsi sėkmingai. Šokėjų nuostabai visi čempionato teisėjai jiems skyrė pirmąją vietą.

Komandos vadovė Skaistutė Idzelevičienė Eltai teigė, jog išsipildė sena "Žuvėdros", svajonė - išvykoje nugalėti pagrindinius savo priešininkus- vokiečius.

Lotynų Amerikos šokių ansamblių Europos čempionate auksą klaipėdiečiai iškovojo jau trečią kartą. Grįžę į namus šokėjai dar negalės atsikvėpti. Netrukus, po trijų savaičių, jie turės vykti į Pasaulio sportinių šokių čempionatą Vokietijoje. Pernai jis vyko Vilniuje. Tada "Žuvėdra" taip pat buvo pripažinta geriausia.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją