Lemputės yra keturių spalvų (raudonos, žalios, mėlynos arba baltos) ir išdėstytos dviejose dimensijose. Nuo LED virvelių jos skiriasi tuo, kad lemputėmis galima padengti visą paviršių (nuo interjero ir eksterjero sienų iki judančių objektų), o ne sukurti tik šviečiančią liniją, rašo dornob.com.

Šių LED juostelių pagalba viskas tampa įmanoma. Jomis galima papuošti ir automobilius, ir drabužius, o juostelės lankstumas užtikrina, kad bus padengti kampai, įlenkimai, raukšlės, nesvarbu, ar tai būtų marškiniai, ar sportinis automobilis.

Tinklapyje teigiama, kad galite eksperimentuoti su bet kuo: automobiliais, audio įranga, vairu, sėdynėmis, durimis ir bet kokiais kitais paviršiais, kuriuos norite apšviesti. Jei reikia, galite išsikirpti ir siauras juosteles, tačiau tai ne riba, nes lemputės išdėstytos tiek ant X, tiek ant Y ašių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją