Stalo dekoravimas

Laukiate svečių? Tuomet originaliai papuoškite jiems skirtas vietas prie stalo: iš spalvoto kartono iškirpkite norimos formos korteles, užrašykite svečių vardus ir korteles įstatykite į mažus dekoratyvinius moliūgėlius. Gražiai sudėliokite servetėles, kiekvieną surišdami geltonu kaspinėliu ir papuošdami šermukšnio uogų kekele.

Pintinė su rudens gėrybėmis

Pilna rudens gėrybių pintinė, padėta ant konsolės, į jūsų namus atneš jaukumą ir rudens nuotaiką. Pintinę su dekoratyviniais moliūgais, patisonais ir cukinijomis papuoškite kukurūzų burbuolėmis, šermukšnių kekėmis ar kitais ryškiais dekoratyviniais augalais.

Fantastiški žibintai

Iš 1 mm storio vielos padarykite 2 maždaug 15 cm skersmens lankus ir sujunkite juos 6 tos pačios vielos virbais. Neaptempiant aptraukite kiekvieną karkasėlį trauktu popieriumi, suteikiant jam moliūgo formą. Suklijuokite. Į žibinto vidų įstatykite nedidelę stiklinę žvakidėlę.

Šventiniai dekoruoti žibintai iš moliūgų

Rezultatas nuostabus, tačiau ne mažiau jus džiugins ir pats užsiėmimas. Nupjaukite moliūgo viršūnėlę – kepurėlę ir išskobkite vidų. Pirmiausia pašalinkite sėklas – jas išdžiovinkite ir galėsite gliaudyti prie televizoriaus, o moliūgo minkštimą išskobkite atskirai – panaudosite pyragui, blynams ar kitam patiekalui.

Kuo plonesnis sluoksnis liks po moliūgo oda, tuo ryškesnė bus iš jo sklindanti žvakės šviesa. Piešinio motyvą pirmiausia nusipieškite šratinuku ant paties moliūgo, o paskui išpjaustykite maketiniu peiliu. Keisdami jo peiliukus, galėsite išgauti skirtingo pločio linijas.

Aromatinės moliūgų žvakelės

Puiki priemonė romantiškai nuotaikai sukurti. Per Helovyną žvakių niekuomet nebus per daug. Taigi paimkite kelius dekoratyvinius moliūgėlius ir išskobkite jų vidų, kurį paskui pripildykite parafino arba vaško, nepamiršdami įstatyti į vidurį specialų knatelį. Arba tiesiog įstatykite į vidų aromatinę žvakę. Papuošimui iš vielutės padarykite lankelį, kurį apipinkite šermukšnių kekelėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją