Reikės:

300 g nuplautų ir nusausintų mažų špinatų lapelių,
¼ labai plonai supjaustyto svogūno,
½ stiklinės graikinių riešutų,
½ stiklinės pasmulkinto feta sūrio,
¼ stiklinės liucernos daigų,
1 granato sėklos,
4 šaukštai balzaminio užpilo.

Gaminimo būdas:

Sudėkite špinatus į salotinę. Ant jų sudėkite svogūną, riešutus, feta sūrį, liucernos daigus. Apibarstykite granato sėklomis ir pašlakstykite balzaminiu užpilu.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją