Paruošimui: 30 min.

Kaloringumas: 600 kcal/1 porc.

4 porcijos

600 g bulvių,
500 g šparaginių pupelių,
400 g avienos,
druskos ir pipirų pagal skonį,
4 šakelių čiobrelio,
3 valg. šaukšt. alyvų aliejaus,
100 ml daržovių sultinio,
150 g grietinėlės,
300 g brinzos.

1. Neluptas nuplautas bulves virti pasūdytame vandenyje maždaug 20 min. Paskui nupilti vandenį, bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais.

2. Nuplauti šparagines pupeles, nuvalyti ir supjaustyti. Suberti jas į verdantį vandenį ir blanširuoti maždaug 6 min. Paskui supilti į kiaurasamtį, perlieti šaltu vandeniu ir palikti nusivarvėti.

3. Avieną supjaustyti maždaug 3 cm dydžio kubeliais. Žalumynus nuplauti ir nusausinti.

4. Orkaitę įkaitinti iki 200°. Kepimo formoje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite jame avienos gabaliukus. Pagardinti pipirais ir druska. Supilti sultinį, grietinėlę ir užvirinti. Sudėti bulves ir pupeles. Supjaustyti brinzą kubeliais, susmulkinti žalumynus ir taip pat suberti į mėsą.

5. Uždengti kepimo formą dangčiu ir troškinti ragu orkaitėje maždaug 40 min.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją