Dar vaikystėje Nileen Namita sapnavo sapnus, kurių herojė buvo karalaitė. Sapnai, pasak moters, buvo labai įtaigūs ir konkretūs. Sulaukusi 23 metų, N.Namita apsilankė pas psichoanalitiką, kuris jai įteigė, kad sapnai – tai jos prisiminimai apie praėjusį gyvenimą.
Kai ji pirmą kartą išvydo Nefertitės atvaizdą, moteris buvo sukrėsta – ji buvo tokia panaši į sapnuose matytą karalaitę.

Dabar Nileen Namita sulaukusi 50 metų, gali „pasigirti“ 53 plastinėmis operacijomis, kurios iš viso jai kainavo apie 200 tūkstančių svarų sterlingų. Jis buvo atliktos aštuonios nosies operacijos, į smakrą buvo įstatyti trys implantai, pakelti antakiai, atlikti šeši veido patempimai, du kartus operuotos lūpos, penkis kartus koreguoti akių vokai, įstatyti implantai į skruostus, rašo britų leidinys „The Daily Mail“.

Norėdama eilinį kartą pakoreguoti savo veidą, ji atsiėmė savo dukrą Rachel iš prestižinės mergaičių mokyklos, kur vienas mokslo metų semestras kainuoja penkis tūkstančius svarų sterlingų, ir pervedė į valstybinę mokyklą. Įdomiausia, jog apie tai dukra sužinojo ne iš motinos, o iš mokyklos vadovybės.

„Apstulbau. Jau buvau pasirinkusi, kokius dalykus mokysiuos. Mama apie savo spendimą nepasakė nė žodžio, turbūt jai buvo paprasčiausiai gėda“, - leidiniui „The Daily Mail“ guodėsi šešiolikmetė moksleivė.
„Per mėnesį man už dukters mokslus reikėdavo sumokėti po tūkstantį svarų – aš sau negalėjau to leisti, nes trūko pinigų, - aiškino N.Namita. – Tai ne plastinė chirurgija, kai per vienerius metus aš galiu išleisti penkis tūkstančius svarų sterlingų, o per kitus – nieko. Aš nesijaučiu kalta dėl to, tikiu, jog Rachel viskas bus gerai, nesvarbu, kokioje mokykloje ji mokysis. Ne visi sutinka su mano sprendimu, bet aš ir neieškau palaikymo“.

N.Namita jau senokai išsiskyrusi su savo vyru Marku, su kuriuo susilaukė trijų vaikų – be šešiolikmetės Rachel, pora užaugino dabar jau 31 metų dukrą Jennifer bei 26 metų sūnų Peterį.

Vyresni vaikai jau seniai susitaikė su keista motinos aistra, tačiau Rachel mano, jog tai yra pasibjaurėtina. „Man jos gaila. Nesuprantu, kodėl ji save pasmerkė šiam bjauriam skausmui. Motina gyvena nuo operacijos iki operacijos, kurioje taisomos prieš tai buvusiose operacijose padarytos klaidos“, - sako Rachel. Jai buvo septyneri metai, kai suprato, kad jos mama – toli gražu nėra tokia, kaip visos. „Vieną dieną papasakojau draugams, kad mamai vėl atlikta akių vokų operacija. Kai jie nustebę žvilgtelėjo į mane, supratau, kad kitos moterys toli gražu nesigula po grožio peiliu kas mėnesį, - paskaojo Rachel. – Kai einu su ja gatve man gėda, nekenčiu, kai į ją atkreipia dėmesį. Todėl aš nieko nekviečiu į namus, o mama neateina manęs aplankyti į mokyklą. Tai gali skambėti žiauriai, bet mažiausiai, ko aš noriu – tai, kad jos pertemptas veidas žiūrėtų į mane aktų salėje“.

Pati Nileen Namita dukros elgesį vadina įžeidžiančiu. „Greičiausiai ji galvoja, kad viską darau tik dėl to, kad atrodyčiau jaunesnė. Bet aš esu Nefertitės reinkarnacija, o mano veidas – meno kūrinys, kuris man padeda atsiskleisti“, - leidiniui „The Daily Mail“ sakė N.Namita, pridūrusi, jog ketina dar ne kartą kreiptis į plastinės chirurgijos meistrus, jog šie jos veidą paverstų tobulu.

Neoficialia Lietuvos plastinių operacijų rekordininke vadinama vilnietė Rūta Pranckūnaitė. 36 metų moteriai yra atliktos keturiolika operacijų.