„Maybach“ yra svarbi „Daumler“ dalis, tad negali būti jokių kitų sprendimų“, – cituojamas neįvardijamas vokiečių koncerno atstovas.

„Maybach“ pernai pardavė tik 200 automobilių. Šis skaičius tėra menka dalis pagrindinių konkurentų „Rolls-Royce“ ar „Bentley“ pardavimų.

Apie siekius pirkti „Maybach“ bendrovę neigia ir BYD atstovas Paulas Linas. Jo teigimu, tai tėra rinkos spekuliacijos ir jokių pokalbių su vokiečiais šiuo klausimu nebuvo.

P.Linas patvirtino, kad „Daimler“ ir BYD bendradarbiaus kuriant elektromobilį Kinijos rinkai. BYD yra vieni iš baterijų, tiekiamų „Nokia“ ir „Motorola“ kompanijoms, gamintojų.

Anksčiau skelbta, kad „Daimler“ ketina vietoj „Maybach“ automobilių gamybos didesnį dėmesį skirti kitos jų valdomos markės „Mercedes-Benz“ S klasės modeliams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją