Hito "Can`t Get You Out Of My Head" atlikėja garsėja gražiu užpakaliuku, tačiau filmuodamasi savo naujame vaizdo klipe "Slow" nusprendė atvirai jo nedemonstruoti.

35 metų Kylie nesibaimina, kad ją nustelbs tokios jaunesnės žvaigždės kaip Britney Spears (Britni Spirs) ar Christina Aguilera (Kristina Agilera), kurios išdrįsta vis labiau apsinuoginti.

"Konkurencija vyksta visada, tačiau ji manęs nejaudina. Jos gali nusirenginėti, jei nori. Man jau 35-eri metai. Savo vaizdo klipe nenusimetu nė vieno drabužio. Palyginti su kitais šiuolaikiniais muzikos klipais, turėčiau atrodyti gana senamadiškai", - teigė K.Minogue.

Tuo tarpu Didžiosios Britanijos bulvarinis laikraštis "The Sun" pasipiktino, kad žiūrovai daugiau nebegalės pasigrožėti legendiniu dainininkės užpakaliuku ir surengė kampaniją, pavadintą "Nepridenkite Kylie".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją