Filmas susilaukė priekaištų ne tik iš dangaus, bet ir iš religinių lyderių. Žydų lyderiai tvirtina, kad filmas verčia manyti, kad dėl Jėzaus mirties atsakingi žydai. Konservatyvieji katalikai, matę filmą, įvertino jį kaip galingą paskutiniųjų Kristaus valandų interpretaciją.

Filmavimo grupė audros metu buvo atokioje vietovėje netoli nuo Romos.

„Aš nuo jų buvau per 30 metrų kai atsisukau ir pamačiau, kad iš Caviezelo ausų eina žaibas“, - pasakojo filmo prodiuseris Steve‘as McEveety (Styvas Makevertis).

Nutrenktas buvo ne tik aktorius, bet ir jo asistentas Michelinis (Mišelinis). Pagrindinė žaibo šaka kirto į aktorių, o viena iš atšakų – į Michelinio skėtį.

Nesužeistas nei vienas incidento dalyvis.

Michelinis šįkart įsigijo „Žaibų berniuko“ pravardę, nes filmavimo Italijoje metu žaibas į jį pataikė jau antrą kartą. Anksčiau nuo gamtos siautėjimo jis atsipirko lengvais pirštų galiukų nudegimais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją