„Gurzuf“ apnuogina pačias intymiausias klausytojų sielos puses, priverčia kentėti ir džiaugtis kartu su atlikėjais, pajusti gilų emocinį sukrėtimą.

Nuo 2005-ųjų metų gyvuojantis duetas spėjo pelnyti ne vieną apdovanojimą. 2006-aisiais grupė buvo pripažinta „Metų atradimu“ ir „Metų profesionalais“. 2007-aisiais „Gurzuf“ atstovavo Baltarusijai konkurse „Global battle of the bands“ ir pateko į superfinalą Londone. 2008-aisiais Vroclave laimėjo pirmąją vietą alternatyvios muzikos festivalyje „Fiesta Borealis“.

Po Europos miestus keliaujantys ir koncertuojantys atlikėjai randa laiko ir kitokiai veiklai. Jie yra įrašę garso takelius keliems Baltarusijos lėlių teatrų spektakliams bei Vokietijos Magdeburgo teatro spektakliui „Mobis Dikas“.

Muzikantų dueto „Gurzuf“ iš Baltarusijos pasirodymus stebėkite balandžio 8 d. Šiauliuose, klube „Teatro bufetas“, balandžio 9 d. Kaune, klube „Ups“, ir balandžio 10 d. Vilniuje, klube „Brodvėjus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją