„Nežinau, kokie bus rezultatai ir įvertinimai, reikia palaukti porą mėnesių, tada arba gausime verslo pasiūlymų, kaip pernai, arba - ne“, - sakė jau trečią kartą Tokijyje buvęs dizaineris. Tiesa, šiais metais jis pirmą kartą keliavo su drauge Salomėja Marcinkevičiūte. „Vida lankėsi pernai, šiemet - mes, paeiliui keliaujame. Salomėjai, žinoma, įspūdžių buvo daug, o aš jau apsipratęs", - šypsojosi dizaineris. Ir suskubo neigti, kad Japonijos sostinė - labai brangus miestas. „Kažkada gal buvo iš brangesnių, bet dabar nesijaučia, kad kainos būtų ženkliai aukštesnės nei, pavyzdžiui, Paryžiuje. Įprasta 8 gabaliukų sušio porcija kainuoja apie 30 litų“, - sakė dizaineris.

Turėdami laisvo laiko lietuviai aplankė Imperatoriškuosius sodus, Kabuki teatro muziejų, žuvų turgų, per pažįstamus pakliuvo į amerikiečių bazę ir net buvo išplaukę į įlanką pažvejoti. „Sodai sužavėjo ramybe, žuvų turguje prisižiūrėjome visokių valgomų keistenybių ir saugojomės, kad nepartrenktų milžinišku greičiu lakstantys karučiai su žuvimi. Turistų tame turguje nelabai mėgsta, nes jie nieko neperka, o tik spokso užimdami vietą. Amerikiečių bazėje, jautėmės kaip JAV. Ten galioja doleris ir stovi „makdonaldas“. Draugės, pas kurią gyvenome, vyras - karininkas, jis mus pakvietė į tą uždarą didelę teritoriją ir net plukdė žvejoti. Deja, prasidėjo audra ir nieko nespėjome pagauti“, - įspūdžiais dalijosi A.Pogrebnojus.

Tokijyje jau pristatyta Vidos ir Aleksando (A&V)nauja kolekcija Lietuvoje bus parodyta gegužės 5 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją