“Fashion TV”, įkurta 1997 metais, dabar rodoma visuose žemynuose, ją mato daugiau nei 300 milijonų žmonių. “Fashion TV” kuria išskirtinius mados ženklus – “FTV" pažymėtas vietas. Iš viso pasaulyje yra virš 100 tūkst. tokių vietų, kurios pažymėtos išskirtiniu "FTV" logotipu, Lietuvoje jų – vos penkios. Tai ypač stilingi klubai, barai, stiliaus salonai ir madingos kavinės.

“Fashion TV“ rengia išskirtinius mados ženklu pažymėtus vakarėlius – "fashionparty", organizuojamus visame pasaulyje. Vilniaus naktinis klubas "Galaxy" – tinkamiausia vieta šiam renginiui. Vakarėlis keliomis kameromis bus filmuojamas, o po kelių savaičių Lietuvoje surengto vakarėlio vaizdus visas pasaulis išvys “Fashion TV” kanalo laidoje "afterparty". Čia bus rodomas ir Pietų Afrikoje, Keiptaune rengiamas "fashionparty" vakarėlis, kuris įvyks tą pačią dieną bei daugelis kitų panašių vakarėlių.

Šį penktadienį “Galaxy" klube skambės naujausia “house” šokių muzika, kurią gros Lietuviai diskžokėjai – broliai Tadeu Nice ir Domino, vienas iš TETRIS įkūrėjų – DJ Criminal ir pagrindinė vakarėlio muzikinė žvaigždė – DJ’us Raw Deal (Ro Ryl) iš Londono. Geru humoro jausmu pasižymintis vaikinas savo grojamos muzikos mesistengia įsprausti į stilių rėmus – diskžokėjui svarbu, kad ji būtų gyva, ritminga, su žaismingais elementais ir dvasinga. Kritikai DJ Raw Deal grojamą muziką apibūdina kaip tik įmanoma: sakoma, kad jis groja afrikietišką ritmą, "broken beats", "nu-jazz", "future jazz", "deep house", "samba soul", "latina" stilių mišinį, be to, diskžokėjas yra aistringas "funk" ir "soul" muzikos gerbėjas. Jau penkti metai DJ Raw Deal reziduoja Londone esančiame naktiniame klube "Madame JoJo's", čia jis rengia vakarėlius "Groove sanctuary".

DJ Raw Deal dirba su Šveicarijos įrašų kompanija "Straight Ahead" – pats aiškina, kad kompanijos vadovas jį suviliojęs dideliu pirmos rūšies šokolado kiekiu...

Britas mėgsta groti keliose pasaulio vietose. Jį dažnai galima sutikti Anglijos, Šveicarijos, Vokietijos, Norvegijos, Japonijos, o dabar ir Lietuvos naktiniuose klubuose.

Trims šimtams pirmųjų merginų, atėjusių į "fashionparty" vakarėlį, TETRIS padovanos prabangias "Swarowski" tatuiruotes iš kristalų su FTV logotipu, kurios yra neatsiejama mados kanalo vakarėlių dalis. Visi pavėlavusieji tokią tatuiruotę galės įsigyti renginio metu. "fashionparty" ruošiamos specialios videoinstaliacijos, kuriamos kartu su “Fashion TV”.

Bilietus į “fashionparty” galima įsigyti tik turint skrajutę. Jas galima rasti madingų drabužių, kosmetikos parduotuvėse, “Forum Palace” ir kitose su stiliumi ar mada susiijusiose Vilniaus ir Kauno vietose. Pirmasis “fashionparty Vilnius” – spalio 24 dieną, penktadienį, 22.00 valandą. Išankstiniai bilietai parduodami “Forum Palace” kasose bei stiliaus studijoje “Prima” (Savičiaus g. 11, Vilniuje).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją