„Viasat“ vienintelis, kuris Baltijos šalyse gali Eurolygą transliuoti, anonsuojasi, kad matysime stipriausias turnyro kovas. Tačiau jų netransliavo. Galėjo nors pranešti, kad nerodys ar transliacija vėluos“, – DELFI piktinosi krepšinio aistruolis Mindaugas Kancevicius. Pasak jo, taip nutinka jau ne pirmą kartą.

„Viasat“ sporto turinio vadovas Baltijos šalyse Karolis Dapkevičius teisinasi, kad užsitęsė ledo ritulio rungtynės, tad krepšinis pradėtas transliuoti joms pasibaigus. Pasak K. Dapkevičiaus, „Viasat Sport Baltic“ Eurolygos varžybų mačą rodė nuo trečio kėlinio, tad žiūrovai tiesiogiai matė tik pusę rungtynių.

„Atkrintamosiose KHL ledo ritulio varžybose žaidžia Rygos „Dinamo“. Varžybos užsitęsė, kad paaiškėtų nugalėtojas, prireikė pratęsimų. Sporte taip jau būna, kad nenuspėsi, ir varžybos dažnai nesibaigia laiku“, – DELFI sakė K. Dapkevičius.

Ketvirtadienį „Viasat Sport Baltic“ vėl suplanavusi rodyti ledo ritulio mačą – jame vėl žais Rygos „Dinamo“. „Jei ir tos rungtynės užsitęs, vėl būsime priversti krepšinį pradėti transliuoti vėliau“, – teigė „Viasat“ atstovas.

Jis priminė, kad ledo ritulys – taip pat įdomus, dinamiškas sportas. „Kas atsitiktų, jeigu, pavyzdžiui, kuri nors Lietuvos krepšinio komanda svarbiose rungtynėse vieną po kito žaistų pratęsimą? Mes lygiai taip pat negalėtume įjungti kitų po to einančių varžybų“, – kalbėjo K. Dapkevičius.

DELFI primena, kad panaši situacija susiklostė per kovo 13-osios BBL varžybas tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“. Ledo ritulys krepšinį „uždengė“ 7 minutėmis, tad pirmus du kėlinius rodytas rungtynių vaizdo įrašas.

„Viasat“ priklauso 2011 m. Europos krepšinio čempionato Lietuvoje transliacijos teisės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją