„Martin Lamothe“ – nuolatinis Madrido, Barselonos ir Paryžiaus mados savaičių dalyvis nuo 2006-ųjų. „Mados infekcijoje“ išvysime ką tik Londono mados savaitėje pristatytą „Martin Lamothe” 2011 m. žiemos kolekciją „Mud eaters”, kurią įkvėpė dailininko Marcel Dzama darbai.

Kolekcija žiūrovus nukels į militaristinio atspalvio dailininko paveikslus, kupinus siurrealistiškų šokėjų, laisvamaniškų studentų ir antropomorfiškų būtybių.

Kolekcijos ašis – švelnūs, jaunatviški, įvairiaspalviai šilko audiniai, kontrastuojantys su purvinų, tamsių atspalvių, menkai išdirbtais odos akcentais, simbolizuojančiais gamtą ir karo temą.

Vilsbøl de Arce (Danija)

2002-aisiais sukurtu "Vilsbøl de Arce" ženklu prisistato dvi danų kilmės dizainerės - Prisca Vilsbøl ir Pia de Arce, kurios, baigusios mokslus Kopenhagoje, šiandien itin aktyviai veržiasi į Prancūzijos mados rinką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją