Reikės:

1 stiklinės kambario temperatūros sviesto,
½ stiklinės rudojo cukraus,
1 kiaušinio,
1 šaukštelio vandens,
1 ½ stiklinės miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
½ šaukštelio kepimo sodos,
½ šaukštelio druskos,
½ šaukštelio malto muskato,
½ šaukštelio cinamono,
2 stiklinių tarkuotų morkų.

Gaminimo būdas:

1. Įkaitinkite keptuvę iki 175 laipsnių. Patepkite riebalais kekso formos kepimo formą.

2. Sviestą išsukite su ruduoju cukrumi, supilkite plaktą kiaušinį ir vandenį. Gerai išmaišykite.

3. Kitame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius, kepimo sodą, druską, muskatą ir cinamoną ir juos įmaišykite į sviesto/cukraus masę. Tada sudėkite morkas, išmaišykite.

4. Kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol į pudingo centrą įbestas medinis pagaliukas bus sausas - apie 1 val.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją