P. Doherty policija suėmė praėjusį penktadienį ir pateikė įtarimus dėl R. Whitehead mirties. Jį paleido už užstatą iki balandžio mėnesio, tuomet bus tęsiama apklausa.

Taip pat suimtas negyvą moterį radęs dainininko draugas Peteris Wolfe’as. Jis neigia parūpinęs jai narkotikų. Visgi jam pateikti kaltinimai narkotikų tiekimu ir tyrimo eigos trukdymui.

Suimtas ir buto šeimininkas Gillas Samworthas (53 m.). Jis kaltinamas leidęs naudotis butu vienaip ar kitaip su narkotikais susijusiems asmenimis bei trukdęs tyrimo eigai.

Praėjusį antradienį teisėsaugininkai suėmė ir Alaną Wassą (28 m.), jis įtariamas tiekęs narkotikus. Visi trys už užstatą paleisti iki balandžio mėn.

R. Whitehead draugu buvęs P. Doherty teigia esąs sukrėstas ir nuliūdęs dėl jos mirties. R. Whitehead sukūrė dokumentinį filmą „The Road To Albion“ apie buvusią P. Doherty grupę „The Libertines“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją