Tačiau žvelgiant iš šalies bene labiausiai į akis krito... šiek tiek netikėtas jaunosios pasirinkimas. Vos dvidešimties sulaukusi Monika amžiną meilę prisiekė daugiau nei šešiolika metų už ją vyresniam Kęstučiui Blažiui.

Niekam ne paslaptis: per vienintelės dukters vestuves Vitalija Katunskytė itin jaudinosi ir ne sykį braukė ašaras. Du kartus išsiskyrusi, viena vaikus auginusi ir daug vargo patyrusi garsioji dainininkė sakė tikinti, jog bent jos Monika šeimoje bus laiminga. Tačiau kur kas svarbesni šiandieną atrodo ne Vitalijos linkėjimai, o santuokos dieną dukrai dovanota daina. „Tik neliūdėk dukrele, jeigu ištiks bėda, grįžt namo gali tu visada“, - dukters vestuvių dieną dainavo dainininkė.

Motiniška nuojauta? Netikėta pranašystė? Didelis amžiaus skirtumas ar, kaip dabar madinga sakyti, charakterių nesutapimas? Praėjusį vasarį pasklidusios kalbos, kad vos pora metų ištvėrusi Monikos ir Kęstučio laimė braška, daugeliui buvo netikėtos. Akivaizdu, kad tragiška dukters santuokinės laimės pabaiga buvo didžiausia staigmena ir pačiai V. Katunskytei. Juo labiau, kad savo žentui viešumoje dainininkė niekada negailėdavo šiltų žodžių. Tad kas gi turėjo nutikti, kad du, laime ir meile spinduliavę žmonės, išsiskyrė vos per keletą savaičių?

Jau rytoj 21.00 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ – dar negirdėta, paslaptimis apaugusi ir visus metus kruopščiai slėpta populiariosios dainininkės Vitalijos Katunskytės dukters Monikos skyrybų drama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją