„Išskrisdamas į Lietuvą Rimas planavo sugrįžti trečiadienį, tačiau aplinkybės susiklostė kitaip. Pirmadienį vėlai vakare lietuvis susisiekė su klubo prezidentu ir jam pranešė, kad, deja, turįs likti Kaune ir neturi galimybių baigti sezoną dirbdamas „Budivelnik“ klube“, – situaciją komentavo komandos sporto direktorius Sergejus Golodas.

„Tai buvo staigmena mums, tačiau negalėjome prieštarauti žmogui, kuris tiek daug padėjo komandai ir išvedė ją į naują kokybės lygmenį“, – pridūrė S. Golodas.

„Budivelnik“ sporto direktorius pažymėjo, kad R. Grigo pasitraukimas niekaip nesusijęs su paskutiniais komandos rezultatais, kai ekipa superlygos taurės finalo ketverte netikėtai liko tik trečia.

„Trenerio išvykimas tikrai nesusijęs su paskutiniais rezultatais. Žinoma, fiasko superlygos taurės turnyre „Budivelnik“ vadovybei buvo nemalonus siurprizas, tačiau tragedijos tame niekas neįžvelgė, nes mūsų pagrindinis tikslas – čempionų titulas ir kelialapis į Eurolygos kvalifikacines varžybas.

Tikėjome, kad tai pasieksime būtent su R. Grigu. Tačiau toks yra gyvenimas. Dabar turime skubiai ieškoti naujo stratego. Kol kas Kijevo krepšininkams vadovaus Aleksandras Lochmančiukas, kuris anksčiau talkino R. Grigui“, – teigė S. Golodas.

Lietuvos krepšinio specialistas Kijevo komandą treniravo nuo 2008-ų metų spalio. Prieš tai du sezonus jis buvo vyriausiasis Kauno „Žalgirio“ treneris.

Šį sezoną Ukrainos superlygoje „Budivelnik“ per 20 turų nugalėjo 18 kartų ir žengia pirmoje vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją