Kelių policijos pareigūnai patikrino 9 038 transporto priemonių vairuotojų blaivumą. Išaiškinti 134 neblaivūs vairuotojai: 69 iš jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis, 38 – vidutinis, 13 – sunkus girtumo laipsnis. Nežymus girtumas (nuo 0,2 iki 0,4 promilės) nustatytas 14 vairuotojų.

Daugiausia neblaivių vairuotojų išaiškinta Vilniaus apskrityje – 27. Šiaulių ir Klaipėdos apskrityse atitinkamai išaiškinti 24 ir 22 neblaivūs vairuotojai, Panevėžio ir Utenos apskrityse – po 14. Vilniaus apskrityje prie vairo sulaikyti 5 sunkiai apgirtę vairuotojai, Klaipėdos, Šiaulių ir Panevėžio apskrityse – po 2 tokius vairuotojus, po 1 – Kauno ir Marijampolės apskrityse.

Be to, nustatyta 112 vairuotojų, kurie buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio kiekio koncentracija jų organizme neviršijo leistinos normos. Įtarus esant apsvaigus nuo narkotikų ar kitų psichotropinių medžiagų, patikrinta 30 vairuotojų – nei vienas iš atvejų nepasitvirtino.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją