Laidą sudaro skirtingos besikeičiančios rubrikos, nors jos tiesiogiai ir neįvardintos: „Atgal į vaikystę” (susitikimai su garsiomis asmenybėmis iš suaugusių pasaulio); „Balta varna” (jauno žmogaus portretas); „Juodas katinas” (jaunuomenės tamsos keliai); „Gyvenimo stiliaus būdas” (gyvenama ne taip, kaip kiti); „Pro mokyklos langą” (mokyklos aktualijos) ir kt.

Laidą kuria „Vakarų Lietuvos televizija”. Šios televizijos eteryje laida gyvuoja jau vienerius metus. 2003 m. Lietuvos regioninių televizijų laidų konkurse „Skersgatvis” buvo apdovanotas už publicistinius bandymus. Per vienerius metus sukūrė 108 siužetus. Kai kurie iš jų jau tapo istoriniais – pvz., interviu su garsia Prancūzijos roko žvaigžde Bertrandu Cantat.

Laidos prodiuseris Algimantas Jarukaitis. TV žurnalą „Skersgatvis” veda Klaipėdos S. Dacho vidurinės mokyklos 10-12 klasių moksleiviai: Aušra Mažeikaitė, Vilma Jagminaitė, Rita Dubinskaitė, Audrius Bagdonas, Ernestas Kemėža, ir studentai – Jurga Arbačauskaitė ir Svajūnas Ablingis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją