Loftinėje „Daiktų viešbučio“ erdvėje, neseniai įsikūrusiame „Popieriniame bare“ iš kino juostų buvo kuriami originalūs kino aksesuarai. Čia pat buvo surengtos ir kūrybiškiausių darbų varžytuvės, kuriose pačių įdomiausių darbų autoriai buvo apdovanoti įspūdingais prizais.

Gražiausi aksesuarai, sukurti „Daiktų viešbutyje“, papuoš festivalio „Kino pavasaris“ atidarymo ceremoniją – bus eksponuojami kino teatro „Forum Cinemas Vingis“ foje. Pasikeitusias ir naujam gyvenimui atgijusias kino juostas galės išvysti ir visi kinomanai, atėję į atidarymo šventę.

Vilniaus tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris“ vyks kovo 18-balandžio 2 dienomis. Didžiausią kino renginį „Kino pavasarį“ kasmet aplanko apie 50 tūkst. žiūrovų, kino mėgėjams parodoma virš 100 geriausių to meto filmų iš Europos ir viso pasaulio. Iš viso per penkiolika festivalio metų, kokybiško nekomercinio kino pasižiūrėti atėjo beveik 400 tūkst. žmonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją