Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė A.Karnišovas, pelnęs 21 tašką. Per 27 žaidimo minutes lietuvis pataikė visus 5 dvitaškius, 2 tritaškius iš 4 bei 5 baudos metimus iš 6. Po krepšiais jis atkovojo 4 kamuolius ir atliko vieną rezultatyvų perdavimą.

Po 16 taškų prie pergalės prisidėjo Roberto Duenas ir graikas Efthimios Rentzias.

Puikiai rungtyniavo ir Lietuvos rinktinės įžaidėjas Š.Jasikevičius. Jis per 30 žaidimo minučių pelnė 11 taškų (3 dvitaškiai iš 4, 1 tritaškis iš 8 bei 2 baudų metimai iš 2). Po krepšiais lietuvis atkovojo 2 kamuolius ir atliko net 10 rezultatyvių perdavimų.

Pralaimėjusiųjų ekipoje išsiskyrė Jose Antonio Paraiso, pelnęs 32 taškus.

Po šios, 27-os, pergalės "Barcelona" krepšininkai tašku lenkia Madrido "Real" komandą, kuri namie 98:93 nugalėjo Alikantės "Proaguas Costablanka" ekipą.

Dviem taškais nuo lyderių atsilieka vieneriomis rungtynėmis mažiau žaidusi Vitorijos "Tau Ceramica" su Sauliumi Štombergu ir Mindaugu Timinsku. "Tau Ceramica" šeštadienį svečiuose 82:74 privertė pasiduoti Malagos "Unicaja", kuri taip pat turi 25 pergales, tik po 32 rungtynių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją