Art Memory (Meno atminimas)

Art Memory (Meno atminimas) yra saulėtų rugsėjo dienų prisiminimas, apsuptas šiltomis sezono spalvomis: gelstančių lapų, tamsios žemės, nokstančių daržovių šešėliais. Iš karto įsivaizduojame geltoną, medaus ir šiltą rudą spalvas. Šiltesnė šio sezono temperatūra didina drėgmės ar lietaus riziką, kurie dažnai priverčia plaukus susigarbanoti. Dėl šios priežasties rekomenduojami produktai plaukų tiesinimui.

Kaip matoma nuotraukoje, plaukų ir kirpčiukų ilgis yra labai įvairus. Tuo pat metu išlaikoma natūrali plaukų išvaizda. Spalvų mišiniai yra panašūs į temperatūrą, šiltų atspalvių, ir nors plaukų ilgis skiriasi, tai atrodo labai vientisa.

Art City (Meno miestas)

Art City (Meno miestas) pabrėžia miesto gyvenimą: keletas vaidmenų vienu metu, naujausios technikos pažangos vijimasis tuo pat metu siekiant išsaugoti šaltakraujiškumą ir savikontrolę. Nepaisant užimto gyvenimo būdo, plaukai neturi atrodyti chaotiškai, o tik įvairiapusiškai.

Kaip ir didelis miestas, kolekcijos spalvos yra šaltesnės. Kaštoninė spalva yra dūminga ir ūkanota, smėlio spalva yra patamsinta, o natūralūs tonai įgauna chaki atspalvius. Priešingai nei ankstesnėje kolekcijoje, Art City (Meno miestas) naudoja spalvas, gretimas viena kitai, ir taip gaunamas drąsus bei rafinuotas efektas.

Kirpimai siūlo įvairovę. Plaukus galima šukuoti ant kaktos ar išgauti dramatiškesnį vaizdą šukuojant ant vienos pusės. Šioje išvaizdoje svarbiausia yra geometrija, pagaunanti šventišką kolekcijos nuotaiką kaip priešpriešą emociniam Art Memory (Meno atminimas) akcentui. Tačiau šios dvi kolekcijos turi ir panašumų. Kirpčiukai išlieka labai ilgi ir stori, priglundantys prie akių.

Art Interiors (Vidinė meno pusė)

Art Interiors (Vidinė meno pusė) kolekcija yra įkvėpta tų, kurie sukuria ir skleidžia kūrybingą energiją iš vidaus. Tiems, kurie skiria akimirką laiko įkvėpti gryno oro ir prisiminti praeitį. Kaip ir žmogus, gyvenantis harmonijoje su savimi, ši išvaizda siekia pusiausvyros ir natūralaus judėjimo. Kaip ir Art City (Meno miesto) kolekcijoje, ši išvaizda įkūnija pasitikėjimą, pasitikėjimą savimi ir savimonę. Spalvos yra intensyvios ir ūkanotos, vyrauja rausvai violetinės ir tamsiai raudonos spalvų šešėlių žaismas.

Kirpimas yra apvalesnis, lankstesnis ir mobilesnis. Svarbiausia yra tekstūra – ar lygi, ar garbanota, tačiau visuomet pilna tūrio, judėjimo ir natūralaus stilingumo. Žirklių kirpimas išnyksta nestruktūruotoje šukuosenoje, kuomet plaukai krenta natūraliai. Plaukai paliekami pakankamai ilgi, su keletu ilgų sluoksnių, suteikiančių šiai šukuosenai reikalingą tūrio kiekį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją