Nuo š. m. rugsėjo 25 d. “drag” lenktynių mėgėjai rungtyniauja naujoje trasoje. Sostinės policijos vadovų bei Vilniaus m. savivaldybės atstovų iniciatyva Gariūnų automobilių turgaus teritorijoje įrengta uždara lenktynių trasa, atitinkanti reikalavimus, keliamus tokio pobūdžio lenktynių organizavimui.

Vakar vakare minios žiūrovų susirinko Gariūnų automobilių turgaus teritorijoje esančioje lenktynių trasoje. Lenktynių stebėtojai atvyko daugiau nei 500 automobilių. Tačiau ne visi ryžosi išbandyti savo jėgas lenktynių trasoje. Daugelis jų liko tik stebėtojai, stengėsi šūksniais palaikyti savo draugus ar pažįstamus.

Vilniaus m. VPK vyriausiasis komisaras Erikas Kaliačius nusprendė pats apsilankyti lenktynėse, patikrinti ar viskas vyksta sklandžiai.

Pasak sostinės policijos vadovo, “džiugu, kad ši naujovė prigijo, visi greičio mėgėjai savo automobilių galingumą išbando specialiai įrengtoje trasoje, o ne įvairiose miesto vietose. Tai užtikrina saugumą ne tik pačių vairuotojų, bet ir gausiai susirinkusių žiūrovų.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją