A Diviziono lyderių dvikova žada būti itin aktyvi ir nenuspėjama, nes ir Dž. Butkutė, ir E. Kučinskas savo priešininkus pirmosiose rungtynėse tiesiog sutriuškino. Džordana nugalėjo grupę Rebelheart rezultatu 3:1, o E. Kučinskas debiutuojančioms merginoms iš grupės Muscat neleido užsidirbti nei vieno taško ir laimėjo 4:0.

Džordana, paklausta kaip ruošiasi varžyboms su tokiu rimtu priešininku, papasakojo, kad tik sužinojusi, kad teks rungtis su E. Kučinsku, tuoj pat jam paskambino.”Mes su Edmundu labai sutariam, jis labai nuoširdus, dūšios žmogus ir tikras profesionalas, ne koks fonograminis,“- gyrė savo varžovą Džordana.

“Jis labai stiprus, manau jis laimės,“- sakė Dž. Butkutė. „Ką tik atšvenčiau savo 359- tąjį gimtadienį, todėl mano nuotaika puikiausia,“- juokavo spalio 3 dieną gimusi dainininkė,-“ Jei rimtai, tai džiaugiuosi, kad trečiadienį scenoje būsim du profesionalai, nors, manau, laimės Edmundas.“

Gerų žodžių dainininkė negailėjo ir savo buvusiems varžovams Rebelheart. „Mane, žinoma, visi sveikino su laimėjimu prieš Rebelheartus, bet jie taip pat yra labai stiprūs muzikantai, o į kovas scenoje aš žiūriu kaip į draugišką žaidimą“.

Pasiteiravus, kas vis dėlto, jos manymu, galėtų laimėti Pirmojoje Nacionalinės muzikos lygoje, Džordana entuziastingai išreiškė susižavėjimą liaudies muzikos ansambliu Ventukai. “Kai jie pasirodė NML scenoje, net nebegalėjau valgyti, nors tuo metu vakarieniavau,“- pasakojo dainininkė,- “Nors nesu liaudiškos muzikos gerbėja, žavėjausi jų darbu scenoje, jų pasiruošimu, o pagrindinis jų dainininkas – tikras būsimasis Baskovas,“- dalinosi įspūdžiais Džordana.

Ventukų sėkmingą pasirodymą aistringai aptarinėjo ir antrasis šių varžybų dalyvis Edmundas Kučinskas.“Aš dar prieš NML startą sakiau, kad Ventukai duos visiems į kaulus. Čia suveikė mažo miestelio fenomenas. Už Ventukus balsavo turbūt visas Ventos miestelis, o ir visas Mažeikių regionas, nes ten juos puikiai pažįsta, jie ten savi. Ventukų gerbėjai vieningi, todėl šis jaunimas bus kietas riešutėlis visiems NML dalyviams,“-prognozavo E. Kučinskas.

Paklaustas, kaip baigsis jo dvikova su Džordana, dainininkas nesiėmė spėti. „Nors laimėti prieš Muscat buvo malonu ir dabar jau aiškiau, kaip mane vertina žiūrovai, tačiau kaip seksis su Džordana sunku pasakyti. Prieš kokius 15 metų jos populiarumas buvo didžiulis, vėliau ji tarsi išnyko, bet dabar ji labai atsigavusi. Dalyvavimas NML ir bus mūsų populiarumo patikrinimas,“- samprotavo estrados vilkas.

E. Kučinskas varžyboms su Dž. Butkute specialių staigmenų neplanuoja.”Koks esu, toks esu... Man svarbiausia pradžiuginti gerbėjus senomis dainomis ir parodyti naujas,“- sakė dainininkas. E. Kučinskas paklaustas, ar skiriasi jo ir Dž. Butkutės gerbėjai, atsakė, jog nors ir Džordana, ir jos fanai yra jaunesni, tačiau save ir Dž. Butkutę vadintų tos pačios kartos atlikėjais.

„Anksčiau būčiau sakęs, kad mano publika yra maždaug penkiasdešimtmečiai, bet dabar manau, kad manęs klauso 30 – 35 ir vyresni. Taip, kad kas už ką balsuos negaliu spręsti, žodžiu, dvikova bus nenusakoma,“- LNK žiūrovus intrigavo publikos numylėtinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją