Lietuvoje treniruotis nėra kur, o ar pavyks dar metams pratęsti bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią latviai leido D. Rasimovičiūtei treniruotis su šios šalies vyrų komanda - neaišku.

Kalbama, kad Latvijos rinktinės vyriausiasis treneris Vitalijus Urbanovičius ketina po sezono pasitraukti iš komandos, o atėjus naujam specialistui lietuvei kaimynų rinktinėje gali nebelikti vietos.

"Jeigu treneris apsispręs palikti biatloną, nebeturėsiu jokios kitos išeities - reikės iš naujo galvoti, ką toliau daryti", - sakė D. Rasimovičiūtė.

Ji neslėpė, jog prarasta galimybė dirbti su Latvijos vyrų rinktine jai būtų didžiulis nuostolis. Mat Europos (iki 26 metų) čempionate Estijoje šiuo metu dalyvaujanti sportininkė iš Ignalinos, kuri jau iškovojo sidabrą 15 km distancijoje, nesitiki, kad Lietuva pajėgs sudaryti jai panašias darbo sąlygas, kaip latvių komanda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją