Maži vilnoniai ir siuvinėti šilkiniai neperšlampami apsiaustai su gobtuvu buvo pasikartojantis elementas ir dieninėse, ir vakarui skirtose kolekcijose; lininiai ir krepo kostiumėliai atrodė griežti ir seksualūs, ties juosmeniu perjuosti delikačiu kaspinu. Sportiniai bliuzono tipo švarkeliai, baliono formos rankovėmis papuoštos suknelės ir plono audinio kelnės buvo tuo pačiu ir labai laisvo, ir tinkamo įvairioms progoms stiliaus.

Suknelės buvo drąsesnės, sukeliančios Prancūzų Rivjeros iškilmingumą: organzos, taftos ir žoržeto suknelės buvo išdabintos polkos raštais – taškeliais, dideliais gėlių ir grafiniais gyvūnų motyvais. Visi vakariniai drabužiai buvo žalsvai geltonos, mango ir, žinoma, Valentino raudonos spalvų. Vakaro modeliai svyravo ant dekadentiškų liaunų kolonų, o trumpos suknelės spindėjo aukso ir rožinės spalvų blizgučiais – reikia manyti, kad tai – Valentino prabangaus vakaro receptas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją